Preisdaler is een online reisbureau, onderdeel van Reisbureau Friesland. Preisdaler tracht door middel van een groot aanbod van ’s- lands grootste (ANVR en SGR aangesloten) touroperators de klant van onafhankelijk advies te voorzien. Preisdaler’s grootste belang is het de klant naar de zin te maken, zowel vóór als tijdens de vakantie.

In eerste instantie een onafhankelijk reisadvies. Preisdaler is niet gebonden aan slechts één touroperator, maar doet zaken met meerdere touroperators in Nederland en Duitsland. De klant krijgt daarom altijd een onafhankelijk beeld van reizen en hoe prijzen hierin verschillen per touroperator. Preisdaler biedt klanten de mogelijkheid om gemakkelijk tot een gewenste vakantie te komen door middel van het zoek- en boeksysteem. Lukt dit niet, dan is er altijd de mogelijkheid telefonisch, per chat of per email contact op te nemen zodat wij met u mee kunnen zoeken.

De SGR (ofwel Stichting Garantie Reisgelden) staat in voor uw vooruitbetaalde reisgelden, indien de betrokken reisagent wegens financieel onvermogen niet presteert. Preisdaler is onderdeel van Reisbureau Friesland en is daarom lid van de SGR om zo zekerheid te bieden in een financieel ongunstige situatie. Dit houdt dus in dat de SGR het gehele assortiment van Preisdaler (met uitzondering van lijndiensttickets en separate huurovereenkomsten zoals autohuur) financieel dekt op het moment dat er sprake is van financieel onvermogen. 

TUI actie tot 31 januari!
KLIK HIER