Tijdens het boeken: 

  • iDeal
  • Mr. Cash 
  • Creditcardbetaling (VISA, Mastercard)

Indien u betaalt per creditcard of Mr. Cash worden er extra kosten gerekend. Deze bedragen 3% van het te betalen bedrag. iDeal is kosteloos.

Uw boekingsbevestiging is uw factuur en deze ontvangt u van ons per email. Bewaar deze daarom goed, hier staat namelijk ook de uiterste datum voor de restantbetaling op vermeld. Hiervoor krijgt u geen herinnering en u bent zelf verantwoordelijk voor een tijdige betaling van het restant. Bij een niet tijdige betaling behouden wij ons het recht uw boeking te annuleren.

Uiteraard, zolang elke reiziger bij zijn betaling het boekingsnummer vermeldt. Op deze wijze is het in de financiƫle administratie duidelijk bij welke boeking de betaling hoort.

Let op: dit is niet mogelijk indien u de reis binnen acht weken voor vertrek boekt. In dat geval zal de gehele reissom in een keer per iDeal betaling moeten worden voldaan.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen en verwerkt, wordt dit bijgewerkt op mijnreisoverzicht.nl. Indien u via iDEAL of overboeking betaalt duurt het enkele werkdagen alvorens dit administratief is verwerkt.

TUI actie tot 31 januari!
KLIK HIER