Indien u uw huisdier mee wilt nemen in het vliegtuig is dit onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Het moet vooraf echter altijd worden aangevraagd bij de betreffende luchtvaartmaatschappij. Relatief kleine huisdieren mogen meereizen in de cabine, grotere huisdieren reizen mee in het ruim (in een kennel). Indien u ver reist en een intercontinentale vlucht heeft, is het niet toegestaan huisdieren mee te nemen in de cabine. De voorwaarden m.b.t. het vervoer van huisdieren verschillen echter per luchtvaartmaatschappij. Bekijk hiervoor de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Het is uiteraard mogelijk om alleen een accommodatie bij Preisdaler te boeken. Dit geldt voor elke accommodatie. Bij veel accommodaties is dit online via onze website mogelijk. Indien dit niet mogelijk is, kunt u het best even contact met ons opnemen via de telefoon, mail of livechat. Dan maken wij een prijsopgave voor u.

Per accommodatie staan de verschillende type kamers beschreven. Indien u dus meer informatie zoekt over de verschillende type kamers, dan gaat u eerst naar de betreffende accommodatie en zoekt u daar voor informatie betreffende de kamers.

EUR 0,-. Preisdaler rekent geen administratiekosten.

Bij bijna alle touroperators is het mogelijk een optie te nemen buiten 6 weken voor vertrek. U kunt hierover altijd contact opnemen met ons.

Indien u samen met meerdere mensen reist, dan is het maken van één gezamenlijke boeking het handigst. Wanneer u slechts één boeking maakt, heeft u de grootste kans om dicht bij elkaar te zitten. Wij kunnen u echter geen garantie geven dat dit werkelijk gebeurt. Hierin zijn wij afhankelijk van de betreffende accommodatieverschaffer. Het is wel mogelijk om een essentie aan te vragen indien een kamer enkel wordt bezet door kinderen onder de 12. Indien de essentie akkoord komt heeft u de garantie dat de kamers naast elkaar gelegen zijn.

Een baby kan tot twee jaar gratis meereizen. Er worden echter wel administratiekosten in rekening gebracht voor een kind jonger dan twee jaar. De hoogte van deze administratiekosten hangt af van de te boeken touroperator. Indien uw kind tijdens de reis 2 wordt, zal de leeftijd van uw kind tijdens de heenreis worden aangehouden. 

Dit geeft aan dat er op het eerste gezicht geen kamers of appartementen meer beschikbaar zijn via de touroperators. Indien de button ‘op aanvraag’ zich voordoet, is het nog mogelijk om bij de accommodatieverschaffer na te gaan of er nog een kamer of appartement beschikbaar is. Dit werkt als volgt: u boekt uw reis net zoals u bij een andere reis zou doen, alleen is dit geen definitieve boeking. Wij nemen bij een aanvraag zsm contact met u op om de aanvraag te bespreken en u een link sturen voor de (aan) betaling van de reis. Daarna zullen wij contact opnemen met de accommodatieverschaffer.

Het is erg belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de opgegeven namen voor de boeking. Alles moet 100% goed zijn vermeld anders zou u eventueel geweigerd kunnen worden voor een vlucht. Vermeld de gegevens exact zoals ze ook in uw paspoort of ID-kaart staan. In het geval van gehuwde vrouwen mag alleen de meisjesnaam, welke ook in het paspoort staat, worden vermeld. Daarnaast moet ook uw eerste voornaam zoals deze in uw reisdocument staat vermeld in de boeking worden verwerkt. Heeft u nog een tweede of derde voornaam? Deze hoeft u niet te vermelden.

TUI actie tot 31 januari!
KLIK HIER