Voor sommige landen is een visum verplicht. Wij zullen u hierover na uw boeking zo goed mogelijk informeren. Tevens kunt u per land informatie vinden over grensdocumenten via www.cibt.nl. U blijft echter te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. Hiervoor kan Preisdaler niet aansprakelijk gesteld worden.

Uw reisbescheiden worden circa 1 week voor vertrek per mail naar u toegestuurd.

Het is erg belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de opgegeven namen voor de boeking. Alles moet 100% goed zijn vermeld anders zou u eventueel geweigerd kunnen worden voor een vlucht. Vermeld de gegevens exact zoals ze ook in uw paspoort of ID-kaart staan. In het geval van gehuwde vrouwen mag alleen de meisjesnaam, welke ook in het paspoort staat, worden vermeld. Daarnaast moet ook uw eerste voornaam zoals deze in uw reisdocument staat vermeld in de boeking worden verwerkt. Heeft u nog een tweede of derde voornaam? Deze hoeft u niet te vermelden.

Niets fijner dan heerlijk ontspannen op vakantie gaan! Maar weet u ook dat u na uw vakantie flink ziek kunt worden? Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Infectieziekten komen voor in veel landen, misschien ook op uw reisbestemming. Voorbeelden zijn verre bestemmingen zoals Afrika, Zuid- en Midden Amerika, maar ook landen zoals Turkije, Egypte, Tunesiƫ en zelfs landen in Europa. Voor veel van deze landen worden vaccinaties aanbevolen en voor een beperkt aantal landen zijn vaccinaties zelfs verplicht.

TUI actie tot 31 januari!
KLIK HIER