Ja, dit is mogelijk. Degene die de reis geboekt heeft (de hoofdboeker) kan dit doen door telefonisch of via e-mail contact op te nemen.

Indien u gegevens van de boeking wilt wijzigen kunt u hiervoor telefonisch contact met ons opnemen. U kunt o.a. persoonsgegevens wijzigen, een wijziging aanbrengen in de boeking en arrangementen, autohuur en verzekeringen bijboeken. Het verschilt per touroperator en per wijziging of hier kosten aan verbonden zijn. De wijzigingen kunnen worden doorgegeven via e-mail of telefonisch via 085 - 760 78 38. Wijzigingen binnen een week voor vertrek kunnen slechts telefonisch worden doorgegeven.

Let op: de hoofdboeker is de enige die wijzigingen in een boeking kan doorvoeren.

Voor zover de beschikbaarheid het ons toelaat, zullen wij dit voor u regelen. Indien u telefonisch contact met ons opneemt, kunnen wij direct de beschikbaarheid controleren.

Dit is mogelijk op aanvraag. Wij zullen dit voor u moeten opvragen. Wij brengen hiervoor 27 euro wijzigingskosten in rekening en de wijzigingskosten van de touroperator kunnen variƫren. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

TUI actie tot 31 januari!
KLIK HIER