Wie zij wij

Preisdaler.nl is de online boekingssite waarbij u eenvoudig uw ideale vakantie kan samenstellen. De website wordt u aangeboden door Reisbureau Friesland, een zelfstandige reisorganisatie die al meer dan 25 jaar actief is in de reiswereld. Wij zijn aangesloten bij de ANVR en SGR.

Een groot deel van Friesland is reeds klant bij Reisbureau Friesland en met Preisdaler.nl laten we ook de klanten in de rest van Nederland het gemak ondervinden van online boeken tegen de laagste prijzen! Het geavanceerde systeem toont u alleen de laagste prijzen die wij u voor de vakanties kunnen aanbieden. U heeft dus het gemak van online boeken en de kennis van een zeer ervaren team van reisadviseurs.

 

Dynamisch aanbod

Naast de reisorganisaties waarvoor wij bemiddelen hebben wij ook Dynamische reizen van onszelf. Deze zijn herkenbaar aan het label Preisdaler dat u naast de reis aantreft.  Een Dynamische reis bestaat uit losse elementen die u zelf samenstelt. Dit maakt de keuze van bestemmingen, accommodaties en vluchten enorm. Bovendien scheelt het u uren zoeken op allerlei verschillende websites. De dynamische reizen van Preisdaler.nl zijn geschikt voor de meer ervaren reiziger die zelf zijn mannetje staat er is bijvoorbeeld geen reisleiding aanwezig. 

 

Beperkte greep

Het aanbod op Preisdaler.nl is slechts een beperkte greep uit ons totale aanbod. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een reis op maat dan kunt u altijd contact opnemen met Preisdaler.nl via de mail of per telefoon. Uiteraard kunt u ook het offerteformulier invullen en versturen. Wij vinden altijd een geschikte vakantie voor u!

 

Wij zijn er voor u

Uw ideale vakantie is onze uitdaging. Mocht u er niet uitkomen of het toch niet prettig vinden om uw reis online te boeken dan kan u contact opnemen met ons. U kan met ons bellen, mailen en chatten en hopen dat u ons uw uitdaging gunt! Wij gaan alleen voor uiterst tevreden klanten en nemen u alles wat met de reis te maken heeft uit handen. Voor u kan de voorpret beginnen!